info@plantadrone.hu
 +36 30 409 8006  

Képzés

A KÉPZÉS BEMUTATÁSA

A képzés egyedülállóan széleskörű, biztos tudást ad a mezőgazdasági drónok gyakorlati alkalmazásáról. Célja, hogy a kötelezően elsajátítandó jogszabályi és drónkezelési alapokon túl, gyakorlatorientált szakmai ismereteket nyújtson a DJI mezőgazdasági drónjait a növénytermesztésben napi szinten használó agrármérnökök és növényorvosok előadásában. A képzésre jelentkezők részleteiben ismerik meg az állományfelvételezésnek és a permetezésnek a repüléstervezési és végrehajtási folyamatait. Mindezt a DJI egyedi hardver és szoftverkörnyezetének köszönhetően egy automatizált rendszer formájában! A képzés oktatói megtanítják lépésről-lépésre, hogy mikor, mire és hogyan dolgozzunk a különböző munkákra alkalmas drónokkal, fókuszban a DJI legújabb, P4 Multispectal, MG-1P Agras, valamint T-16 típusaival. A képzés során a pilótajelöltek több alkalommal végeznek önálló „éles” repüléseket: állomány felvételezést és permetezést az arra kijelölt tesztkörnyezetben. Bemutatásra kerül, hogyan lehet az NDVI, NDRE, LCI, GNDVI, OSAVI indexek segítségével meghatározni a kezelni kívánt területet, hogyan tervezhető a tápanyag kijuttatása és az anyagmennyiség a tőszámbecslés segítségével, valamint a kezelni kívánt területhez milyen fúvóka típusok és szórásképek alkalmazhatóak, illetve ezekhez milyen permetezési beállítások szükségesek.

Magyarország egyetlen, a modern precíziós gazdálkodásra épülő képzése, ahol a jelentkezők 30 órában ismerik meg és sajátítják el a drónalapú, automatizált növényvédelmet a felméréstől a kijuttatásig.

A következő képzés időpontja:
Február 24-28. Jelentkezési határidő: Február 20.* 
*A jelentkezés a képzés díjának beérkezésével lesz végleges.
Képzés ára: bruttó 299.900Ft
https://ag.dji.com/case-studies/dji-ag-case-en-herbicideJELENTKEZEM A KÉPZÉSRE
Cégünk a NÉBIH által előírt képzési rendszerben résztvevő képző központjainak szakmai partnere és kivitelezője lesz. A képzés egyedülállóan széleskörű, biztos tudást ad a mezőgazdasági drónok gyakorlati alkalmazásáról. Célja, hogy a kötelezően elsajátítandó jogszabályi és drónkezelési alapokon túl, gyakorlatorientált szakmai ismereteket nyújtson a DJI mezőgazdasági drónjait a növénytermesztésben napi szinten használó agrármérnökök és növényorvosok előadásában. A képzésre jelentkezők részleteiben ismerik meg az állományfelvételezésnek és a permetezésnek a repüléstervezési és végrehajtási folyamatait. Mindezt a DJI egyedi hardver és szoftverkörnyezetének köszönhetően egy automatizált rendszer formájában. A képzés oktatói megtanítják lépésről-lépésre, hogy mikor, mire és hogyan dolgozzunk a különböző munkákra alkalmas drónokkal, fókuszban a DJI legújabb hardvereivel és szoftvereivel. A képzés részeként oktatásra kerül, hogyan lehet a vegetációs indexek (pl.: NDVI) segítségével meghatározni a kezelni kívánt területet és a kijuttatandó anyagok mennyiségét, valamint a szükséges növényvédelmi/tápanyagutánpótlási folyamathoz milyen fúvóka típusok és szórásképek alkalmazhatóak, illetve ezekhez milyen permetezési beállítások szükségesek.

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Mikor és hol lesz a következő képzés?
A legközelebbi dátumok az oldal elején találhatóak. A webináriumos workshop online, bárhonnan elérhető. Minden jelentkező részletes információt kap a webináriumhoz való csatlakozás lépéseiről.
Akkor is jelentkezhetek, ha nincs drónos tapasztalatom?
A képzés első napján a drónkezelés alapjait, a drónos szabályozásokat sajátítja el a résztvevő. Amennyiben több tudásra és gyakorlatra van szüksége, úgy javasoljuk, hogy vegyen részt 30 órás Alapfokú UAV kezelő képzésünkön, ahol részleteiben sajátíthatja el a repüléssel kapcsolatos ismereteket, ráadásul államilag elismert tanúsítványt is kap a sikeres vizsga letétele után.
Mi történik akkor, ha nem tudok részt venni a megbeszélt időpontban?
Abban az esetben, ha mégsem tud részt venni képzésünkön, kérjük, ezt minél előbb jelezze számunkra! A képzés megkezdése előtti 10. naptári napig 100%-ban visszafizetjük a befizetett díjat, ezt követően, a képzés megkezdése előtti munkanapig már csak 50%-ot, de ha csak a képzés napján, vagy az azt megelőző nap jelez, akkor már sajnos nem áll módunkban visszafizetni a befizetett díjat.
Hány fő vesz részt a képzésen?
A mezőgazdasági drónkezelő képzés gyakorlati foglalkozásai kis csoportban kerülnek megrendezésre, 3-6 fő részvételével.
Milyen dróntípusokkal fogunk megismerkedni?
A képzés során a gyakorlati repüléseket a DJI piacvezető és legmodernebb drónjaival végzik a résztvevők: DJI Agras MG-1P permetező drón, Phantom 4 Multispectral felvételező drón, Phantom 4 RTK, Mavic 2 Pro + Agrocam. Ezeken felül a résztvevők megismerkedhetnek a DJI Matrice és Inspire szériáival is.
Mi történik akkor, ha nem sikerül a vizsga?
Mindenki két lehetőséget kap mind az elméleti mind pedig a gyakorlati vizsgát illetően. Amennyiben másodszorra sem sikerül a vizsga, úgy az „Okirat” kézhezvételéhez a tanfolyamot meg kell ismételni.
SZERETNÉK JELENTKEZNI A KÉPZÉSRE
Copyright © 2021 - Plantadrone Kft. - All Rights Reserved
Top