info@plantadrone.hu
 +36 30 409 8006  

Szerviz

A PlantaDrone Kft. mögött, a Duplitec Kft., a DJI hivatalos szerviz partnere áll. A DJI központjában képzett és vizsgázott, tapasztalt szervizes kollégák, több éves tapasztalattal rendelkeznek az összes DJI hardver szakszerű javításában.

Gyakorló agrárszakemberek lévén ismerjük a mezőgazdaság sajátosságait, így tudjuk, hogy az idő itt valóban pénz. Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy partnereink a lehető leghamarabb az újra működőképes eszközt visszakapják és munkára tudják fogni. A PlantaDrone-nál elsősorban mezőgazdasági, és ipari felhasználású drónok garanciális és garancián túli javítását vállaljuk.

Szervizünk a felmérés során minden elemet bevizsgál, felmérési dokumentációt, előzetes javítási árajánlatot készít. A javítás során a szervizesek a munkafolyamatokat dokumentálják, az elvégzett munkájukat aláírásukkal látják el, így minden munkafolyamat visszakereshető.

Nagy hangsúlyt fektetünk a termékek tesztelésére, berepülésére, hogy ügyfeleinkhez csak jól működő eszközök kerüljenek vissza a javítás után. Az elkészült termékek átadása előtt dokumentált tesztrepülést végzünk.

A szerviz normaóra rendszerben működik, ami azt jelenti, hogy minden munkafolyamat egy meghatározott időkerettel rendelkezik, ami idő alatt a szervizeseknek el kell készülniük az adott javítási munkálattal. A normaidők garantálják az ügyfélnek, hogy a szerviz nem számlázhat többet az adott feladatra. A normaidő akkor valósul meg, amikor gyári állapotú, nem módosított gépről van szó, vagy ezt megelőzően szakszerű szervizelésen esett át. Minden egyéb esetben, kérje egyedi árajánlatunkat.
Copyright © 2021 - Plantadrone Kft. - All Rights Reserved
Top