info@plantadrone.hu
 +36 30 409 8006  

Szervíz

A PlantaDrone Kft. mögott a Duplitec Kft. mint Magyarország egyetlen hivatalos DJI szerviz partnere áll. A DJI központjában képzett és vizsgázott, tapasztalt szervizes kollégák, átlagosan 20 éves modellezői tapasztalattal rendelkeznek, mint elektromos, mint robbanó motoros modellek terén. Jártasak sportkamerák javításában valamint 2013, a DJI Phantom megjelenése óta a DJI termékek szervizelésével, építésével, konfigurálásával foglalkoznak.

A PlantaDrone-nál elsősorban mezőgazdasági felhasználású drónok garanciális és garancián túli javítását vállaljuk.

A DJI termékek szervizelésében nagy tapasztalattal bírnak, hiszen több száz multikoptert szervizeltek, javítottak és nem kevés gimbal is új erőre kapott már a kezük alatt. Szervizünk a felmérés során minden elemet bevizsgál, felmérési dokumentációt, előzetes javítási árajánlatot készít. A javítás során a szervizesek a munkafolyamatokat dokumentálják, az elvégzett munkájukat aláírásukkal látják el, így minden munkafolyamat visszakereshető.

Nagy hangsúlyt kerül termékek tesztelésére, berepülésére, hogy ügyfeleinkhez csak jól működő termékek kerüljenek vissza a javítás után. Az elkészült termékek átadása előtt dokumentált tesztrepülést végzünk.

A szerviz normaóra rendszerben működik, ami azt jelenti, hogy minden munkafolyamat egy meghatározott időkerettel rendelkezik, ami idő alatt szervizeseknek el kell készülniük az adott munkafolyamattal. A normaidők garantálják az ügyfélnek, hogy a szerviz nem számlázhat többet az adott feladatra. A normaidő akkor valósul meg, amikor gyári állapotú nem módosított gépről van szó, vagy ezt megelőzően szakszerű szervizelésen esett át. Minden egyéb esetben, kérje egyedi árajánlatunkat.
Copyright © 2021 - Plantadrone Kft. - All Rights Reserved
Top