info@plantadrone.hu
 +36 30 409 8006  

Kutatási munkában, kísérletekben, GAP analízisben való részvétel

Büszkék vagyunk arra, hogy cégünk minden alapítója legalább annyira fontosnak tartja a kutatást, az ismeretlen felfedezését, a problémákra adható válaszok keresését, mint ügyfélkörünk bővítését és megélhetésünk biztosítását. Elmondhatjuk, hogy ez a kíváncsiság hozta meg első sikereinket és első olyan eredményünket, melyre az általunk is használt/preferált drón gyártó cégóriás is felfigyelt. Ezekről a sikerekről, metodikákról számtalan cikk és tanulmány íródott.:

https://ag.dji.com/case-studies/dji-ag-case-en-herbicide

http://www2.sci.u-szeged.hu/isaep/index_htm_files/PROCEEDINGS_ISAEP_2021.pdf

https://www.agronaplo.hu/szakfolyoirat/2021/06/gepesites/ezert-kincs-az-agraradat-5-resz-taverzekeles-novenymonitoring-dronok

https://www.agronaplo.hu/szakfolyoirat/2021/03/gepesites/ezert-kincs-az-agraradat-2-resz-novenyvedelem-es-kijuttatastechnologia


Olyan kutatással és növénynemesítéssel foglalkozó cégek választottak bennünket, mint a GK, a Mezőhegyesi Ménesbirtok és Tangazdaság Zrt, Staphyt, Hiphen, Biocont Magyarország Kft, G&G Kft, Optimum Solar Kft és még sokan mások.

Meglévő partnereinknek köszönjük a belénk fektetett bizalmat, továbbá mindent megteszünk, hogy a soron következő munkáink által újra és újra kiérdemeljük azt. Érdeklődő, jövőbeli partnereinknek pedig állunk rendelkezésére minden szakmai kérdésben személyesen és online egyaránt.

Copyright © 2021 - Plantadrone Kft. - All Rights Reserved
Top